Žít s chutí

Tuňák s rýžovými nudlemi

Tuňák s rýžovými nudlemi

Těstoviny s tuňákem zná snad každý. A už jste někdy zkoušeli rýžové nudle?

Co budete potřebovat:
80 gramů (plechovka) tuňáka ve vlastní šťávě
Lžička olivového oleje
Plechovka krájených rajčat
Hrst oliv
Hrst baby špenát u
Sůl
Pepř
Směs koření – adžika/gyros
Vejce
Rýžové nudle

Postup:
1. Na lžičce olivového oleje restujeme nadrobno nakrájenou cibulku.

2. Poté přidáme plechovku krájených rajčat.

3. Žampiony a olivy (množství dle chuti) nakrájíme na drobné plátky a spolu s baby špenátem přidáme na pánev. Vložíme tuňáka, osolíme, opepříme a použijeme kořenící směs

4. Nakonec přidáme vyšlehané vajíčko a chvílí mícháme, dokud se vejce tepelně neupraví.

5. Rýžové nudle – dvě tři minuty povaříme ve vroucí vodě, poté přidáme na pánev k tuňákovi a smícháme.

Nákupní košík
  • Your cart is empty.
Přejít nahoru