![](https://zitschuti.cz/wp-content/uploads/2024/04/Vajecna-omeleta-se-spenatem-kopie-300x225.jpg)
Těstoviny s tuňákem zná snad každý. A už jste někdy zkoušeli rýžové nudle?
Co budete potřebovat:
80 gramů (plechovka) tuňáka ve vlastní šťávě
Lžička olivového oleje
Plechovka krájených rajčat
Hrst oliv
Hrst baby špenát u
Sůl
Pepř
Směs koření – adžika/gyros
Vejce
Rýžové nudle
Postup:
1. Na lžičce olivového oleje restujeme nadrobno nakrájenou cibulku.
2. Poté přidáme plechovku krájených rajčat.
3. Žampiony a olivy (množství dle chuti) nakrájíme na drobné plátky a spolu s baby špenátem přidáme na pánev. Vložíme tuňáka, osolíme, opepříme a použijeme kořenící směs
4. Nakonec přidáme vyšlehané vajíčko a chvílí mícháme, dokud se vejce tepelně neupraví.
5. Rýžové nudle – dvě tři minuty povaříme ve vroucí vodě, poté přidáme na pánev k tuňákovi a smícháme.
"Objevte se mnou, že jídlo může být zdrojem radosti a přitom pevným pilířem našeho zdraví!"
Number of items in cart: 0
Abych vám poskytla co nejlepší služby, používám k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory známé jako cookies. Souhlas s těmito technologiemi mi umožní zpracovávat údaje.