Zapečený toast s vajíčkem

Známý zapečený toast můžeme do zdravého jídelníčku s klidem zařadit ať už jako snídani nebo večeři. 

Co budeš potřebovat:
Celozrnný toastový chléb
Sýr typu žervé 
Šunka kuřecí prsní 
Eidam 30% plátkový
Kečup 
Máslo čerstvé 
Vejce 

Postup:
1. Plátek celozrnného toastového chleba namažeme Lučinou, druhý plátek máslem a trochu jemného kečupu.

2. Naskládáme šunku, sýr a můžeme přidat zeleninu dle chuti. Toast následně zapečeme.

3. Kvůli dostatku bílkovin v pokrmu toast podávám s vejcem – za mě ideálně volské oko, které osolíme a opepříme. Podáváme se zeleninou.

Picture of Michaela Sedláčková

Michaela Sedláčková

"Objev se mnou, že jídlo může být zdrojem radosti a přitom pevným pilířem našeho zdraví!"

Nákupní košík
Přejít nahoru