Maková kaše

Míváte chuť na sladkou svačinku? Není třeba žádných obav ze sladkých pokrmů, vždy záleží na složení a také na jejich množství. Makovou kaši si můžete připravit dle svých vlastních chutí, preferencí a také potřebných nutričních hodnot.

Co budeš potřebovat:
Lžíce máku
2 lžíce ovesných vloček
Kelímek zakysané smetany (12 % tuku)
Hrst lesního ovoce, plátky banánu  
1 lžička ořechového másla
Lžička medu (dle chuti)
Lžička goji (kustovnice čínské)

Postup přípravy:
1. Základem je smíchat zhruba mletý mák, ovesné vločky a zakysanou smetanu.

2. Přidáme lesní ovoce (čerstvé nebo mražené) a plátky banánu.

3. Pokud máme potřebu dosladit, pokapeme včelím medem.

4. Můžeme dochutit také ořechovým máslem a přidat goji neboli kustovnici čínskou a nahoru vložit pár lístků máty.

Picture of Michaela Sedláčková

Michaela Sedláčková

"Objev se mnou, že jídlo může být zdrojem radosti a přitom pevným pilířem našeho zdraví!"

Nákupní košík
Přejít nahoru